Bieslog - ?t Valt wel mee
  Klik op de hut voor bezichtiging


  webcam in redactielokaal (werkt niet meer)

 Hoofdredacteur Wim de Bie leest alle reacties - redactie@bieslog.nl

Url = verwijzing naar andere site

beluister = hoorspel, reportage, geluidsact

Video = filmpjes

= bijlagen
De foto's zijn vergrootbaar tot de originele afmetingen.
zaterdag 25 mei 2002 14:08  verstuur

?t Valt wel mee

Beeldvergroting:
Beeldvergroting:

In kleine kring heb ik er eerder ruchtbaarheid aan gegeven - ik durf er nu ook een groter publiek mee te confronteren: ik beschik over healende krachten.

Begrijp me goed, ik laat me er niet op voorstaan. Het is een gave, die ik genetisch heb meegekregen. Als rechtstreekse afstammeling van de Cananefaten - Neerlands eerste duinvolk, dat zich aan onze kust vestigde omstreeks het jaar 0 - draag ik krachten in me, die ik dit weekeinde wil aanwenden tot verlichting van iedereen.

De healende werking van mijn goddelijke gave richt ik uitsluitend op uw ongemakken in het hoofd; lichte hoofdpijnen, depressieve gevoelens en liefdesverdriet, verdwijnen door mijn behandeling als sneeuw voor de zon. Ernstiger klachten verwijs ik door naar de reguliere geneeskunst.

Als u zich tot mij wendt, vraag ik u in mijn hut te gaan liggen, waarna ik samen met enkele assistenten een seance aan u opdraag. Door het ritmisch herhalen van een mantra, verdrijf ik de boze krachten die zich in uw hoofd hebben genesteld.

Mijn healingcentrum bevindt zich ?ergens in Nederland?. Hoe vindt u mij? Dat moet u zelf uitzoeken. Als u mij echt nodig hebt, zult u mij weten te vinden. Deze zaterdag en zondag zit ik voor mijn hut, van zonsopgang tot zonsondergang.

Maar ook via Internet blijken mijn healende krachten te werken. Bent u niet geheel fris in het hoofd, wordt u geplaagd door zwaarmoedige gedachten, klik dan onderstaand geluidsfragment aan, zet de speakers open, ga op de grond liggen en ervaar met gesloten ogen de healing die wij voor u uitvoeren.
Wakêh zij met u!