Bieslog - Driek de Gadgetfreak (17)
  Klik op de hut voor bezichtiging


  webcam in redactielokaal (werkt niet meer)

 Hoofdredacteur Wim de Bie leest alle reacties - redactie@bieslog.nl

Url = verwijzing naar andere site

beluister = hoorspel, reportage, geluidsact

Video = filmpjes

= bijlagen
De foto's zijn vergrootbaar tot de originele afmetingen.
zaterdag 18 januari 2003 16:01  verstuur

Driek de Gadgetfreak (17)
Zaterdagmiddag, boven de krant

Beeldvergroting:
Beeldvergroting:
Beeldvergroting:
Beeldvergroting:

Ze noemen zich vrolijk, aantrekkelijk, charmant en sportief. En ze zoeken prettige, erudiete mannen voor concert- en museumbezoek plus een serieuze relatie.

En dan denk ik, als ik al die zaterdagse contactadvertenties heb doorgenomen: er is er niet één bij, die het met mij langer dan een week zou uithouden.
Weet ik gewoon.
Na verloop van tijd knappen ze af.
Omdat ik zoveel verzamelingen bijhou namelijk, variërend van robotjes, jaren zeventig rekenmachientjes en Donald Ducken uit de jaren vijftig, denken ze al gauw dat ze op de tweede plaats komen.

Ja, ik kan toch de hele boel niet laten versloffen! Sommige collecties zijn al dertig jaar groeiende - de chocoladereepwikkelverzameling bijvoorbeeld.

Deze is wel erg aantrekkelijk:
?Zijn er nog betrouwbare, intelligente, vriendelijke mannen, die werkelijk serieus op zoek zijn naar een echt lieve vrouw (begin 42), zelfstandig, finan. onafh., die goed kan luisteren en van kinderen houdt, kinderwens. Br.o.nr.220enzovoorts.?

Heeft niet veel kapsones, wel kinderwens. En die heb ik ook. Als er zou staan: ?heb gr. kind.?, was het helemaal goed geweest. Ik weet zeker dat grote kinderen mijn gadgetverzamelingen ontzettend leuk zouden vinden. En dan heb je de moeder ook, zeg maar!

Kl. kind. zijn ook geen bezwaar. Ik ben een onvermoeibaar paard namelijk. Paardjerijden is een van de leukste spelletjes die ik ken. Kan ik uren volhouden.
Morgen gaat deze oom eten bij een neef in Hillegom en die heeft drie kleine koters. Nou, dan is paard Ome Driek onder de pannen.

Als verrassing heb ik het rugzadeltje bij me, dat ik uit de States heb laten komen. Bevestig je met een riem om de buik, dus glijden ze niet van je rug. En dat er kniebeschermers voor het paard zijn uitgevonden, is gewoon geniaal!

Zal ik schrijven op die advertentie? Maar wat bedoelt ze precies met ?finan.onafh.??
Is zíj dat, of moet ík het zijn. Nou, dat ben ik niet. Houdt het gauw op.

Fijn weekend, mensen,
jullie Driek