Bieslog - De VPRO gaat op happy!
  Klik op de hut voor bezichtiging


  webcam in redactielokaal (werkt niet meer)

 Hoofdredacteur Wim de Bie leest alle reacties - redactie@bieslog.nl

Url = verwijzing naar andere site

beluister = hoorspel, reportage, geluidsact

Video = filmpjes

= bijlagen
De foto's zijn vergrootbaar tot de originele afmetingen.
woensdag 12 mei 2004 21:17  verstuur

De VPRO gaat op happy!
en Driek de Gadgetfreak doet wat graag mee

Beeldvergroting: Driek de Gadgetfreak:?...iemand vinden in VPRO-kring!...?
Driek de Gadgetfreak:?...iemand vinden in VPRO-kring!...?
Beeldvergroting:

Ha happy mensen!

Dat wist ik helemaal niet: de VPRO doet aan dating! Te gek goed.

Ik zat aan een leestafel in een koffiehuis, nam de kleine advertenties door op zoek naar een leuke vrouw en/of cursus en las: WWW.HAPPYVPRO.NL - EEN DATE VOOR JE HET WEET -

Ik dacht meteen aan grapjasserij, maar eenmaal thuis ingetikt, bleek het waar. Je kan op die VPRO-site heel makkelijk een profiel aanmaken, een fotootje erbij plaatsen en je wensen kenbaar maken.

Ja en nog vertrouw ik het niet helemaal. Denk ik dat de VPRO-ers achter die site mij zitten uit te lachen. Dat het toch allemaal weer een ouderwets ?typisch VPRO-geintje? is. Maar nee, zo kan je niet spelen met de diepste gevoelens van mensen. Dus ik ga ervan uit dat het echt is en de VPRO nieuwe wegen inslaat.

Gelukkig hoef je niet uitvoerig in te vullen wat je van je aanstaande allemaal wilt en verwacht, want daardoor ben ik de laatste jaren zo afgeknapt op al dat dating-gedoe. Ze spiegelen het allemaal te rooskleurig voor. Ik ben geen superman, dus zoek ik ook geen droomvrouw.

In mijn profiel heb ik het bescheiden gehouden. Als ik een vrouw tref die ook van gadgets houdt - robotjes, jaren zeventig meubilair, Mortimer en Blake-strips, polshorloges met kompas - is het mij allang goed. De rest komt (misschien) wel later.

Als ik nou zo iemand zou vinden in VPRO-kring...!
Want dat is het goeie: mensen die zich inschrijven op HAPPYVPRO.NL zijn als het ware al voorgeselecteerd. Vrouwen die vallen op Boris Idol zitten er niet bij.

Bij mij is het heikele puntje natuurlijk, dat ik - door omstandigheden gedwongen - nog bij mijn moeder woon. Dat is altijd het grote struikelblok geweest in alle relaties. Daarom hoop ik zo dat deze VPRO-date wat oplevert. Hier zitten volgens mij de wat ruimer denkende meisjes en vrouwen bij, die over mijn moeder kunnen heenstappen.

Ontzettend benieuwd! Spannend!

Enfin, kijk zelf maar op de Happy-site onder ?Alle happy VPRO?ers? naar het profiel van jullie
Driek.